امروز اخباری با عنوان نشت اطلاعات وکلای دادگستری منتشر شد که پس از آن قوه قضاییه با تکذیب نفوذ به سامانه اطلاعاتی وکلای دادگستر اطلاعات منتشر شده را از منبع پایگاه اینترنتی کانون وکلای دادگستری دانست.
امروز یک وبسایت به نام “سامانه ردیابی نشت اطلاعات ایرانیان” خبری با عنوان نشت بانک اطلاعاتی وکلای دادگستری و فروش آن در لیست فروشندگان بانک های اطلاعاتی منتشر کرد.
پس از آن انتشار خبری در «میزان» خبرگزاری قوه قضائیه مبنی بر تکذیب «هرگونه ارتباط نشت بانک اطلاعاتی مربوط به وکلا با سامانههای مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه»، توجه بیشتری به این خبر جلب کرد.
انتشار تکذیبیه مرکز آمار و فناوری قوه قضاییه و اشاره به اینکه «این موضوع مربوط به پایگاه مستقل کانون وکلای دادگستری است»، به نوعی تایید ضمنی بروز رخنه اطلاعاتی وکلای دادگستری داشت.
وبسایت “سامانه ردیابی نشت اطلاعات ایرانیان” در معرفی فعالیت خود اعلام کرده است که با تحقیق و پیگیری «به کاربران اطلاع می دهد که آیا آن ها در لیست نقض های امنیتی بزرگ وجود دارند یا خیر و تلاش می کند تا سواد امنیتی مردم را افزایش می دهند».
با این حال به نظر می رسد این وبسایت درباره خبر نشت اطلاعات وکلای دادگستری، دست به بزرگنمایی زده است، چیزی که از وبسایتی که به طور تخصصی در زمینه اطلاعات رایانه ای فعالیت می کند قابل پذیرش نیست.
این وبسایت، پس از انتشار تکذیبیه قوه قضایی شرح خبر تلگرامی اش را اصلاح کرد و منشا اطلاعات را که ابتدا سامانه قوه قضاییه اعلام کرده بود، به «پورتال کانون وکلای دادگستری (https://icbar.org)» تغییر داد.
متن خبر سامانه ردیابی نشت اطلاعات ایرانیان:
نشت جدید: بانک اطلاعاتی حاوی بیش از ۱۱ هزار خط نام، نام خانوادگی، شهر، آدرس یا نشانی، کد پستی، پایه وکالت، شماره تلفن همراه، شماره تلفن دفتر، شماره پروانه، تاریخ اعتبار پروانه، وضعیت اشتغال به کار و تصاویر پرسنلی مرتبط با “پورتال کانون وکلای دادگستری (https://icbar.org)” در لیست فروشندگان بانک اطلاعاتی مشاهده شده است.
نظر شما