امروز: ۲۲ آذر ۱۴۰۳
روزنه ای به حقوق

لزوم پاسخگویی لحظه ای توسط سامانه‌های الکترونیکی

جدید ترین ها تاریخ انتشار: 21/06/30 بدون نظر   1089 بازدید

اندازه فونت    
رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور فلسفه راه اندازی سامانه‌های الکترونیکی و پنجره‌های واحد را تسریع و تسهیل امور عنوان و تاکید کرد: باید سامانه‌های الکترونیکی در لحظه و ساعت پاسخگوی نیاز خدمت‌گیرندگان باشد.

به گزارش دادنوشت، ذبیح‌الله خداییان معاون رئیس قوه قضاییه و رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در مراسم افتتاح پنجره واحد خدمات بازار سرمایه و سامانه میزخدمت، با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر اظهار کرد: بیش از یک دهه است که مقام معظم رهبری شعار سال را با موضوع اقتصادی تعیین می‌کنند و جهت گیری‌های کشور باید بر این اساس صورت گیرد و عملیاتی شود.

وی با بیان اینکه دشمنان ایران اسلامی با توجه به نقش مهم اقتصاد در کشور، با تحریم و فشار اقتصادی معیشت مردم را نشانه گرفته‌اند،تصریح کرد:یک زمانی رئیس جمهور آمریکا دم از گزینه‌های روی میز می‌زد ولی این گزینه‌ها یکی بعد از دیگری از روی میز خارج شد ؛چراکه توان مقابله با ایران اسلامی را ندارند لیکن  جنگ نرم ونهایتا فشار اقتصادی را در دستور کار قرار دادند

معاون رئیس قوه قضاییه با تاکید بر تکلیف دستگاه‌ها برای کمک به بخش اقتصادی جامعه، ادامه داد: در قوه قضاییه بخصوص در دوره تحول، توجه ویژه به تولید در کشور شد.

وی با اشاره به مصادیقی در این زمینه، گفت: در اکثر سفرهای استانی ریاست محترم قوه قضاییه، اولین بخش مورد بازدید کارخانه ها و واحدهای تولیدی فعال و تعطیل و دیدار با صنعتگران و تولیدکنندگان است.

خداییان با خاطرنشان کردن تشکیل ستاد اقتصاد مقاومتی در قوه قضاییه در بالاترین سطح و به ریاست معاون اول دستگاه قضا و با حضور سایر معاونین برای پیگیری و پشتیبانی از تولید در کشور و کمک به دولت در این زمینه، افزود: با اقدامات قوه قضاییه در دوره تحویل دو هزار واحد تولیدی احیا شده است و کارگران به کار بازگشته‌اند.

این مسئول عالی قوه قضاییه به برخی اقدامات سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در حوزه حمایت از تولید اشاره و از این سازمان به عنوان یکی از دستگاه‌های تاثیرگذار کشوریاد کردکه نقش بی بدیل در بخش اقتصادی دارد

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور با اشاره به اقدامات صورت گرفته در این سازمان در راستای کمک به حوزه اقتصاد، ادامه داد: سازمان ثبت اسناد و املاک کشور در وصول مالیات بسیار تاثیرگذار است. هیچ معامله‌ وسندی در ادارات ثبت و بیش از هشت هزار دفترخانه اسناد رسمی ثبت نمی شود مگر اینکه قبلا مالیات آن وصول گردد.

خداییان تاکید کرد: در بخش ثبت شرکت‌ها که شروع هرکسب و کاری است، علاوه بر اقداماتی که در جهت ثبت و تغییرات شرکت صورت می‌گیرد، با اعطای دسترسی  سازمان امور مالیاتی به بانک ثبت شرکت‌ها، فعالیت شرکت‌ها رصد شده و اگر به موقع مالیات متعلقه راپرداخت نکنند بلافاصله و به محض اعلام سازمان امور مالیاتی کارهای شرکت تا وصول مالیات تعلیق می‌شود واز این مسیر صدها میلیارد تومان مالیات وصول می‌گردد.

وی به مرکز مالکیت معنوی به عنوان  کمک حال بخش تولید اشاره کرد و گفت: این مرکز در زمینه ثبت علایم تجاری، طرح‌های صنعتی و نشانه‌های جغرافیایی فعالیت دارد و نه تنها مالکیت معنوی اشخاص را ثبت  بلکه از آنها در مقابل اشخاص سود جو حمایت  می‌نمایند و تفاهم نامه‌هایی با سازمان جهانی مالکیت معنوی و برخی از کشورها که در تجاری سازی امور زبانزد هستند، منعقد شده است و کارشناسانی از این کشورها به کشور ما سفر کرده و کارآفرینان را در زمینه تجاری سازی کالا آموزش می‌دهند.

خداییان از طراحی سامانه‌ای خبر داد که با استفاده از آن امکان اتصال به سازمان جهانی مالکیت معنوی فراهم شده و بیان داشت: این اقدام  ثبت بین المللی علایم تجاری به صورت الکترونیکی سرعت بخشیده و با اضافه کردن زبان فارسی بعنوان زبان مورد قبول آن سازمان، دیگر نیازی به ترجمه اسناد و مدارک برای ارسال به سازمان وایپو نمی باشد.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به کمک شایان این سازمان به اقتصاد کشور با وصول معوقات بانکی اشاره کرد و ادامه داد: در یکسال گذشته حدود سی هزار میلیارد تومان از معوقات بانکی از طریق اجرای ثبت، وصول شد.

معاون رئیس قوه قضاییه افزود: در اجرای اسناد رهنی، به نحوی عمل شده است که شرکت‌های تولیدی تعطیل نشود. همچنین در صدور اسناد مالکیت واحدهای تولیدی و شهرک‌های صنعتی اقدامات خوبی انجام شده است

وی گفت: جهت تسریع در ثبت شرکت‌ها و کمک به تولید در سال گذشته پنجره‌های واحدی در تهران وچند کلانشهر راه اندازی شد و با تقاضای اتاق ایران مقرر گردید در سراسر کشور این پنجره‌ها تشکیل شود

خداییان با یادآوری امضای تفاهم نامه بین سازمان ثبت اسناد و املاک کشور و سازمان بورس در سال گذشته، تصریح کرد: این تفاهم نامه در راستای ارائه خدمت سهل و سریع به تولیدکنندگان و مرتبطین با بازار سرمایه منعقد شد.

عضو شورای عالی قوه قضاییه تامین منابع مالی شرکت‌های تولیدی را به عنوان یکی از چالش‌های موجود در جامعه دانست و افزود: بازار سرمایه، مطمئن ترین بازار برای جریان منابع مالی از بخش غیرمولد به بخش مولد تولیدی است و تکلیف داریم در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از تولید، پشتیبانی و رفع موانع تولید به این بخش کمک کنیم و پنجره‌ واحدی که امروز ایجاد شد قدم مثبتی در این زمینه است.

رئیس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، فلسفه راه اندازی سامانه‌های الکترونیکی و پنجره‌های واحد را تسریع و تسهیل امور عنوان و تاکید کرد: باید سامانه‌های الکترونیکی به لحظه و ساعت پاسخگوی نیاز خدمت گیرندگان باشد.

مطالب مرتبط

نظر شما

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
رفتن به ابتدای صفحه