امروز: ۲۲ آذر ۱۴۰۳
روزنه ای به حقوق

صنف اغذیه نیازمند حمایت و آموزش های ویژه برای عبور از کرونا

اقنصادی تاریخ انتشار: 21/06/21 بدون نظر   970 بازدید

اندازه فونت    
صنف اغذیه نیازمند حمایت و آموزش های ویژه برای عبور از کرونا

کرونا بیشتر از اینکه به جان ریه و سیستم تنفسی بیفتد، به جان کسب و کارها افتاد و چنان نفسی از کار و بار مردم گرفت که به گفته بنیان گذار فست فود«دیاموند»شاید 6 ماه تا یکسال طول بکشد تا سرپا شوند.

به گزارش دادنوشت، کووید-19 در دوسال گذشته همه زور خود را زد و اکنون کم کم در حال ضعیف شدن است اما آثار به جای مانده از این شرایط که به دوران «پسا کرونا» معروف است، فصلی جدید در زندگی مردم باز خواهد کرد که به نظر می رسد، نیامند آموزش های ویژه است.

بنیان گذار «دیاموند» بعد از گفتن همه این گلایه ها می گوید:من از طریق سایت با مرکز مشاوره «ایزوکیا» آشنا شدم، به همه افرادی که در این صنف فعالیت می کنند نیز توصیه می کنم هم برای دریافت گواهینامه های معتبر و هم برای استفاده از آموزش های مشاور ارشد این مجموعه یعنی امیرهمایون کاشانی کیا، به این موسسه مراجعه کنند. ما هم با مراجعه به مرکز مشاوره «ایزوکیا» موفق به کسب گواهینامه IMS و ایزو 22000 شدیم.

شاید هرگز کسی تصورنمی کرد که پاندومی این گونه شرایط را در قرن 21 برای مردم که سرمست از پیشرفت هایشان در پزشکی و علم بودند را سخت و آنها را زمینگیر کند به گونه ای که مجبور به پذیرفتن فرهنگی جدید در همه حوزه های زندگی خود شوند، از کسب و پیشه گرفته تا آداب اجتماعی و گفت گو.

فست فود «دیاموند» در زمانی کار خود را آغاز کرد که کرونا در ایران در حال تاخت و تاز بود. پاییز 99 فصلی سیاه برای مردم این سرزمین بود اما جلال امیرزاده می گوید که «دقیقا درمهرماه این فست فود را بنیان گذاشتم، قرار نبود کرونا بماند که! می رفت بالاخره!»

بنیان گذار و مدیر فست فود«دیاموند» می گوید: صنف اغذیه با آغاز کرونا به مانند سایر کسب و کارها دچار رکود و آسیب شدیدی شد، به گونه ای که عده ای به طور کامل ورشکست شده و کار را جمع کردند، عده ای سرمایه خود را از جای دیگر به این بخش به امید آینده منتقل  و عده ای دیگر نیز با خوش بینی به هر حال لنگ لنگان تاکنون پیش رفتند.

امیرزاده همچنین معتقد است که بازگشت کسب و کارها در صنف اغذیه حدود 6 ماه تا یکسال زمان می برد، البته اگر بانک ها برای وام و مسئولان بخش های مختلف دست از سنگ اندازی نیز برداشته و برای رونق کسب و کارمان کمک کنند.

وی می گوید: صنف اغذیه درآمد خوبی دارد البته در شرایط عادی و رونق اما باید عاشق این کار باشید تا دوام بیاورید چرا که شبانه روز وقت می خواهد.

در نهایت وی تاکید می کند که صاحبان کسب و کار برای توسعه و سروسامان دادن به کار خود و همچنین برای پیوستن به کسانی که با تیزهوشی و درایت به دنبال تغییر هستند به این سایت مراجعه کنند: www.isokia.com

مطالب مرتبط

نظر شما

  • لطفاً از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.
  • از ارسال دیدگاه های تکراری ، توهین به دیگران و ارسال متن های طولانی و اسپم خودداری نمایید.
  • از کلمات و اصطلاحاتی که محتوای نامناسب و توهین آمیز دارند در دیدگاه خود استفاده نکنید.
  • اين سايت تابع قوانين و مقررات جمهوري اسلامي ايران است.
رفتن به ابتدای صفحه